Βραδιά Γαστρονομίας

24.02.18

M E N U

Amuse Bouche των σεφ
***
Κόκκινο λάχανο με τρούφα, φουαγκρά , καβουρδισμένα αμύγδαλα και πέρλες βαλσάμικου
Domaine Costa Lazaridi – Semillon 2016
Ονομασία προέλευσης: ΠΓΕ Δράμα
***
Λαυράκι sous vide με καψαλισμένη πέτσα, καπνιστά καρότα με τρούφα σε ζωμό κουνελιού
Αμέθυστος Fume 2016
Ονομασία προέλευσης: ΠΓΕ Δράμα
***
Μοσχαρίσιο καρέ με πούδρα ελιάς και τρούφας, σελινόριζα ποσέ σε ζωμό
και σαμπαγιόν μανιταριών μαύρης τρομπέτας
Οινότρια Γη – Cabernet Αγιωργίτικο 2015
Ονομασία προέλευσης: ΠΓΕ Αττική
***
Τάρτα σφολιάτας με γαλλικό μπρι, τρούφα, ποσέ αχλάδι και σορμπέ vinsanto
Domaine Costa Lazaridi – Merlot 2017
Ονομασία προέλευσης: ΠΓΕ Δράμα
***
Ζωμός παντζαριού με τρούφα, κρέμα μασκαρπόνε και μαρένγκα λεμονιού σε υγρό άζωτο
Μέθεξις απόσταγμα σταφυλής Μοσχάτο
***
Migniardise των σεφ

Τιμή 88€ κατά άτομο
Executive chef: Μίλτος Αρμένης
Guest chef: Jerome Serres

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις :
Τ: 210 6202475 | Ε: reservation@kastelorizo.com.gr

All Events Menu