Menu March 25

Μenu March 25 (2 people)

Σούπα βελουτέ παρμαντιέ με κενέλ ξινομυζήθρας και σχοινόπρασο
Soup veloute parmantie with kenel of sour cream cheese and chives
***
Φρέσκα φύλλα σπανακιού και ψιλοκομμένες ανάμεικτες καρδιές μαρουλιού, φιλέτα λευκομανίταρου, βερίκοκο, κολοκυθόσπορο, μαύρο σουσάμι και ρόδι σε βινεγκρέτ μελιού & τζίντζερ
Fresh spinach leaves and chopped mixed lettuce, mushroom fillets , apricot, pumpkin seeds, black sesame and pomegranate in vinaigrette of honey & ginger
***
Ριζότο με φρούτα της θάλασσας μαγειρεμένο σε φρέσκια σάλτσα ντομάτας και μπισκ
Risotto with sea fruits cooked in fresh tomato sauce and bisque
***
Τραγανό φιλέτο μπακαλιάρου, μιλφέιγ παντζαριού από κρέμα ταραμά και μπρινουάζ κάπαρης, σπαράγγι γλασέ και μους σκόρδου
Crispy cod fillet, beetroot millefeuille from roe cream and caper brinouaz, asparagus and garlic mousse
***
Παραδοσιακό εκμέκ πολίτικο με τσουρέκι, κρέμα πατισερί αρωματισμένη με μαστίχα, γλυκό βύσσινο και φυστίκι Αιγίνης με παγωτό βανίλια
Traditional ekmek with brioche, patisserie cream flavored with mastic, sweet cherry and pistachio with vanilla ice cream
***
Κρασί λευκό ή ερυθρό house wine
White or red house wine
***
Τιμή / Price 26€