Το εστιατόριο

ΟΜΙΚΡΟΝ

Ελάτε να ζήσετε μία αξέχαστη εμπειρία κοντά μας

Το εστιατόριο ΄Ομικρον στην Νέα Ερυθραία αποτελεί ένα γαστρονομικό προορισμό με την υπογραφή των δημιουργών και ιδιοκτητών του Ομίλου Καστελόριζο.

Σε εντυπωσιακό χώρο, το ΄Ομικρον σας προκαλεί να το ανακαλύψετε τόσο λόγο της ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής και διακόσμησης, όσο και για τις άρτια συνδυασμένες και ελαφριές γεύσεις.

Ο χώρος είναι διαμορφωμένος σε δύο επίπεδα και έναν ιδιαίτερα μεγάλο κήπο. Η διακόσμηση αποτελεί ένα συνδυασμό μοντέρνας πολυτέλειας και κομψής απλότητας.

Τα γήινα, θερμά χρώματα κυριαρχούν, ενώ οι πολυάριθμοι χρυσοί κύκλοι τοποθετημένοι σε πολλές εκδοχές στο χώρο, σκορπούν λεπτές λάμψεις και θυμίζουν το όνομα του εστιατορίου. Με ατμόσφαιρα που παραπέμπει σε ξενοδοχείο ευρωπαϊκής μητρόπολης και έχοντας ένα ανεπαίσθητο άγγιγμα ασιατικού πολιτισμού, ισορροπεί μεταξύ λεπτών αντιθέσεων, δίνοντας ως αποτέλεσμα έναν αληθινά elegant χώρο.

Στο Όμικρον θα ζήσετε την εμπειρία της αληθινής κουζίνας, απολαμβάνοντας την γευστική μας πανδαισία τόσο το καλοκαίρι στον ωραιότερο κήπο – όαση των Βορείων Προαστίων, όσο και τον χειμώνα στον πολύ ζεστό και φιλόξενο εσωτερικό μας χώρο με δύο επιβλητικά τζάκια που δημιουργούν την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που θα συνοδεύει το δείπνο ή το γεύμα σας.

Την κουζίνα αναλαμβάνει ο βραβευμένος ελληνο-ισπανός chef Μίλτος Αρμένης που ξεχώρισε για την ιδιαιτέρως δημιουργική κουζίνα και το 2016 κέρδισε το βραβείο ταλαντούχου Σεφ στους Χρυσούς σκούφους. Ο Ελληνοϊσπανός σεφ έπειτα από επτά χρόνια που εργαζόταν σε εστιατόρια με αστέρια Michelin στη Γαλλία, στην Ισπανία και στην Ελβετία, και συνεργασίες  με τον Alain Doucasse και τον Jérôme Serres αναλαμβάνει για πρώτη φορά εστιατόριο στην Αθήνα. Η πρωτεύουσα για πρώτη φορά θα έχει την ευκαιρία να γευτεί τη διαρκώς εξελισσόμενη ελληνική δημιουργική κουζίνα του σεφ. Το μενού βαδίζει στα μονοπάτια της σύγχρονης δημιουργικής ελληνικής κουζίνας, με επιρροές τόσο από την Κερκυραϊκή καταγωγή του chef αλλά και πινελιές από τις διεθνείς κουζίνες. Πιάτα όπως το ντάμπλινγκ παστιτσάδας με κρέμα γραβιέρας, το η σουπιά με το μελάνι της και κους κους με ξύγαλο και ξύσμα λεμονιού, το αρνίσιο καρέ με σταρότο ντομάτας με κρεμμύδι, ελιές και χαλάζι φέτας κεντρίζουν το ενδιαφέρον και ικανοποιούν τους πιο απαιτητικούς εραστές της γεύσης.

Σε συνδυασμό με το άριστο σέρβις και το προσεγμένο περιβάλλον στο Όμικρον θα απολαύσετε μια ολοκληρωμένη γαστριμαργική εμπειρία προσιτής πολυτέλειας.